tisdag 26 maj 2009

Liten uppdatering



De senaste veckorna har det varit fullt upp både med hundar, barn och vuxna ;-) Bland annat var jag iväg med tjejgänget till Skagen över Kristi Himmelfärd. Kanonväder och jättemysigt!

Förra helgen var det dags för lite pudelklippning. Jag hann med att bada Sigge och klippa honom samt raka öron och nos på Milton. Egentligen skulle Milton fått sig ett bad också men tiden räckte liksom inte till, så det roliga har vi framför oss nu i helgen i stället.
Hur blev det med Sigge nu då? Jo, jag rakade honom på kroppen men behöll lite päls på benen. Tanken är att få till lite roliga bollar, men det måste växa ut lite först. Han har extremt tät päls på benen den här killen!!! Har aldrig sett något liknande! Hur som helst... Manen åkte av och kvar blev en liten tuppkam på huvudet. Och svansen togs bort helt också. Han blev jättefin tycker jag. Skall se om jag kan ladda in lite bilder där man kan se före och efter. Jag glömde naturligtvis att ta kort just för detta ändamål, men jag skall se om jag inte kan hitta några bilder där man kan se skillnaden.
Sigge har ju blivit MYCKET smidigare och piggare nu! All motion har gjort susen. Han är fortfarande något överviktig men totalt har han gått ner nästan 2 kilo och har säkert fått en och annan muskel till. Men vi märker stor skillnad på konditionen! Han är piggare, hinner ikapp Milton mycket lättare nu och klarar av att klättra på klipporna utan problem. Tidigare var han ju sämre än jag att klättra i berg :-O Men nu går det jättebra för honom. Ingen hälta har uppstått heller, så det känns verkligen toppen...
Oj, klockan rusar iväg... Det får bli fler bilder imorgon, för nu är det dags för sängen...

3 kommentarer:

  1. Vad fin Sigge blev! Han ser helt klart smidigare ut i kroppen nu! 2kilo?! Jösses! Springer han på löpband eller ;-) Det känns SÅ bra att han har en kompis att leka och umgås med hela dagarna! Och alla promenader och roliga aktiviteter ni släpar med honom på! Jätte kul! Hoppas jag får hälsa på i sommar och se hur ni har det!
    Kram Lina

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att se bilder på snygga silverkillar. Hörde att du råkat på Zorro, Sigges bror, i söndags. Fick honom till oss för ca ett år sedan och han har charmat hela familjen! Goare kille finns inte. Lycka till med era charmtroll!
    //Anette & Zorro

    SvaraRadera
  3. Linda, Milton & Sigge20 juni 2009 kl. 14:11

    Ja, jag kunde inte låta bli att gå fram och fråga vem den stilige Silverkillen var och det var ju roligt att det faktiskt var Zorro som ju då är Sigges bror! Zorro är VÄLDIGT mycket större än Sigge och jättestilig! Titta gärna in igen i bloggen! Ha en skön sommar! /Linda

    SvaraRadera